Despre Dalgeco

Societatea DALGECO CONFECTII TEXTILE SRL este producator si distribuitor de echipament individual pentru protectia muncii, reprezentant al unora dintre cele mai recunoscute branduri de profil din Romania si din strainatate .


DALGECO este o companie cu capital integral romanesc, care a implinit 12 ani de la infiintarea sa in orasul Constanta. In tot acest timp, scopul societatii a fost de a dezvolta produse de o calitate superioara pentru a satisface exigentele din ce in ce mai crescute ale clientilor. In prezent, nivelul calitativ al produselor noastre este unanim recunoscut a fi unul foarte ridicat, materialele folosite fiind cele mai bune si moderne de pe piata.


Firma DALGECO este specializata pe doua mari domenii:
1.       Producerea de echipamente pentru protectia muncii si distributia acestora atat prin intermediul fortei de vanzari cat si prin magazinul online, avand “Aviz de producere si comercializare” NR. 431101/12.09.2003
2.       Distributie exclusiva pentru Romania pentru echipamente KETER

 

Printre furnizorii nostrii consacrati se numara:
-          COFRA
-          Sixton Peak
-          BICAP
-          3M
-          Drager
-          Ansell
-          JSP
 
Produsele importate din Comunitatea Europeana sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE.  Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.
DALGECO CONFECTII TEXTILE S.R.L a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform cerintelor din standardul SR EN ISO 9001:2001,sistem de management de mediu SR EN ISO 14001:2005, sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale SR QHSAS 18001:2008.

 

DALGECO – Sales Division 
Compania noastra distribuie toata gama de imbracaminte, echipamente si accesorii pentru protectie. Oferta pentru  imbracamintea de protectie cuprinde salopete, pantaloni de lucru, halate si bluzoane, precum si veste, combinezoane sau pelerine. De asemenea, oferta noastra are un capitol semnificativ in ceea ce priveste protectia chimica si imbracamintea de protectie de unica folosinta.

Echipamentele de protectie sunt prezente prin toata gama de manusi de protectie, ochelari de protectie, masti de praf sau cu utilizari speciale, centuri de siguranta si echipamente ce asigura protectia capului si  protectie auditiva, precum si cea mai variata gama de incaltaminte, de la pantofi sau bocanci cu protectii simple pana la incaltaminte specializata pentru lucrul in sectoarele industriale de baza. Oferta DALGECO cuprinde si articole folosite in domeniul asistentei medicale si sanitare, pentru protectia impotriva intemperiilor si echipamente de protectia muncii cu aplicabilitati speciale: aparare, pompieri, protectie chimica, inalta vizibilitate si antistatice.
Accesoriile sunt reprezentate prin dispozitive de marcare si semnalizare precum si diferite consumabile utilizate impreuna cu echipamentele de protectie.